opc_loader

Gratis verzend- en retourservice | Achteraf betalen | Gemiddelde beoordeling door onze klanten: 9.6

Morsecode - Deluxe

Morsecode bracelets (customized)

Met de morsecode bracelets wordt een inspirerend woord of een naam omgezet in morsecode. De armbandjes worden gemaakt van natuurlijk zijde, miyuki kraaltjes en vermeil gouden kraaltjes. Vermeil goud houdt in dat 14k tot 24k goud in lagen is aagebracht op sterling silver. 

Verkrijgbaar in vermeil goud en sterling silver.

Secret message

Enkele voorbeelden zijn Mother, Daugther, Sister, Family, Fighter, Travel, Positive, BFF of een eigen gekozen woord of naam. In het bestelproces kan het woord of de naam doorgegeven worden. Vanwege de personalisatie worden de armbandjes op bestelling gemaakt. 

Het minimalistische armbandje kan een grote betekenis hebben. Mooie voorbeelden zijn: "kracht" of "positieviteit" voor iemand kracht of positiviteit kan gebruiken of "fighter" voor iemand die bijvoorbeeld strijd tegen kanker of een naam van de kinderen. Wij vinden het erg mooi dat de tekst niet direct van het armbandje is af te lezen maar een waardevolle betekenis heeft voor de ontvanger (secret message). Twijfel je nog over een bepaald woord? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing.

Omdat het armbandje speciaal voor jou gemaakt wordt, kan deze helaas niet geretourneerd worden. Controleer de naam of het woord goed op spellingsfouten.

Onderhoud
De gouden kraaltjes zijn vermeil goud. Voor langer plezier van de armbandjes verwijzen wij u naar de pagina "Tips voor onderhoud".

Maat
De minimale lengte van de armbanden zijn 16,5 cm. De armbanden zijn voorzien van een schuifsluiting waardoor de lengte van de armband verstelbaar is. 

11,95
Kleur
Secret message
Spaties
Verzendmethode
Post NL:
1,95
Levertijd:
1 - 3 dagen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items