opc_loader

Gratis verzend- en retourservice | Achteraf betalen | Gemiddelde beoordeling door onze klanten: 9.6

Morsecode

Personaliseer je eigen morsecode sieraad. Morse is een communicatiecode waarmee letters en cijfers worden weergeven in korte en lange signalen. De stipjes staan voor korte signalen en de streepjes voor de lange signalen. Elke letter en cijfer heeft een unieke combinatie van stippen (korte signalen) en streepjes (lange signalen). Door deze code is niet direct af te lezen wat voor tekst er op het sieraad staat. 

Draag de naam van een dierbare of een woord dat bij je past of welke een waardevolle betekenis heeft. We hebben al een aantal voorbeelden bedacht, zoals Mother, Daugther, Sister, Family, Fighter, Travel, Positive of BFF. Een eigen gekozen tekst kan in het bestelproces worden doorgegeven in het vakje " opmerkingen". Let goed op spellingsfouten. De morsecode sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en kan daarom niet worden geretourneerd. 

2 varianten
De Morsecode Morsecode Deluxe is verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk met of zonder paties. Zonder spaties worden alle letters achter elkaar geregen. Wanneer er wordt gekozen voor spaties, wordt na elke letter een gekleurd kraaltje toegevoegd. De kleur van de spatie is dezelfde kleur als de zijkant van het sieraad. De kleur kraaltjes kan worden gekozen in het bestelproces. 

Vermeil goud of sterling zilver
Naast de keuze met of zonder spaties, moet ook nog de keuze worden gemaakt sterling zilver of vermeil goud. Vermeil goud houdt in dat 14k tot 24k goud in lagen is aagebracht op sterling silver. De sterling zilvere laag kan zichtbaar worden als het sieraad veelvoudig in aanraking komt met parfum, water, haarlak, zonnebrand e.d. Daarom raden wij af om het sieraad te dragen tijdens het zonnen, zwemmen, sporten e.d. Voor langer plezier verwijzen wij ook naar de pagina "Tips voor onderhoud". De sterling zilveren kralen verkleuren niet en blijven zilver. 

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1